Krupicová kaše s Baileys a čerstvými jahodami
Co budeme potřebovat:
-0,5 l mléka
-100 g cukru
-0,15 l Baileys Chocolat Luxe
-200 g dětské krupičky
-80 g másla
-200 g jahod
-50 g cukru
-80 g cream fresh (nebo zakysané smetany)
-200 g karamelové zmrzliny
Postup:
- Mléko a krupičku nechte na dvě hodiny nabobtnat. Následně přidejte 0, 1 l čokoládového Baileys, máslo, cukr a pomalu vařte 10 – 15 minut za stálého míchání.
- Kaši vložte do espuma lahve (lahve na šlehačku), vložte jednu bombičku a našlehejte.
- Nakrájejte jahody na drobné kostičky, promarinujte s Baileys a cukrem.
- Doprostřed talíře dejte jahodový tataráček, přidejte kaši z espuma lahve a navrch lžíci karamelové zmrzliny.
Ingredience: