Lehký jarní snídaňový talíř s kuřecími párky a zeleninou

Lehký jarní snídaňový talíř s kuřecími párky a zeleninou

 

Tento recept je ideální pro ty, kteří chtějí vychutnat lehkou a zdravou verzi a přitom se zakousnout do oblíbených párků.

Ingredience:

  • 2 ks Kuřecí párky dětské Drůbežářský závod Klatovy
  • 1 okurka
  • Čerstvý kopr
  • Čerstvá bazalka
  • 1 celozrnná bulka
  • 1 lžíce olivového oleje

Postup:

  1. Párky lehce ogrilujeme nebo opečeme na pánvi.
  2. Okurku nakrájíme na tenké plátky a stočíme do ruliček.
  3. Na talíř naaranžujeme párky, doplníme okurkovými ruličkami a posypeme koprem a bazalkou.
  4. Podáváme s celozrnnou bulkou, okořeníme a pokapeme olivovým olejem.

 

 

 

 

zdroj/foto: Drůbežářský závod Klatovy

 

 

 

Ingredience: