Lehký jarní snídaňový talíř s kuřecími párky a zeleninou

Tento recept je ideální pro ty, kteří chtějí vychutnat lehkou a zdravou verzi a přitom se zakousnout do oblíbených párků.
Ingredience:
- 2 ks Kuřecí párky dětské Drůbežářský závod Klatovy
- 1 okurka
- Čerstvý kopr
- Čerstvá bazalka
- 1 celozrnná bulka
- 1 lžíce olivového oleje
Postup:
- Párky lehce ogrilujeme nebo opečeme na pánvi.
- Okurku nakrájíme na tenké plátky a stočíme do ruliček.
- Na talíř naaranžujeme párky, doplníme okurkovými ruličkami a posypeme koprem a bazalkou.
- Podáváme s celozrnnou bulkou, okořeníme a pokapeme olivovým olejem.
zdroj/foto: Drůbežářský závod Klatovy
Ingredience: