Salát Maroco
Ingredience
- 200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)
- 250 g Bonduelle Vapeur cizrny
- 200 g balkánského sýra
- 1 menší salátová okurka
- 4 rajčata
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
- Zálivka: olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet
Postup
Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.
Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, rajčata a papriky nakrájíme na kostičky. Zelí nastrouháme.
Vše promícháme s odkapanou cizrnou a zalijeme vytvořenou zálivkou.
Salát necháme krátce vychladit a před podáváním posypeme na kostičky nakrájeným balkánským sýrem a jemně nakrájenými zelenými natěmi.
zdroj: bonduelle.cz
Ingredience: