Salát Maroco

Salát Maroco

Ingredience

  • 200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)
  • 250 g Bonduelle Vapeur cizrny
  • 200 g balkánského sýra
  • 1 menší salátová okurka
  • 4 rajčata
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
  • Zálivka: olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet

Postup

Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.

Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, rajčata a papriky nakrájíme na kostičky. Zelí nastrouháme.

Vše promícháme s odkapanou cizrnou a zalijeme vytvořenou zálivkou.

Salát necháme krátce vychladit a před podáváním posypeme na kostičky nakrájeným balkánským sýrem a jemně nakrájenými zelenými natěmi.

 

zdroj: bonduelle.cz 

 

Ingredience: