Rybí polévka se zeleninou Minestrone
Ingredience:
- 250 g zmrazené zeleninové
- směsi Minestrone Bonduelle,
- 300 g tresky,
- 0,2 l smetany,
- 50 g cibule,
- 10 g česneku,
- 50 g másla,
- maizena (kukuřičný škrob),
- sůl,
- pepř,
- kmín
Postup
Nakrájenou cibuli, česnek a zeleninu orestujeme na másle.
Přidáme ryby, zalijeme vodou, osolíme, okořeníme a vaříme cca 20 minut.
Část ryb a zeleniny (1/3) vyjmeme, zbytek rozmixujeme.
Přidáme smetanu a zahustíme maizenou.
Do takto připravené polévky vložíme celou zeleninu a rybí maso.
Prohřejeme, můžeme ozdobit snítkou rozmarýnu a podáváme.
zdroj: bonduelle.cz
Ingredience: