Dýňový cheesecake Naturhouse

Dýňový cheesecake Naturhouse

Suroviny:
200 g máslových sušenek FIBROKI
600 g dýně (1/2 dýně)
50 g másla, 2 vejce
200 g třtinového cukru
250 g tvarohu
250 g ricotty
lžička skořice
lžička zázvoru

 

Postup:

Dýni uvařte, rozmixujte, sceďte vodu a nechejte vychladnout. Na dno dortové formy nasypte nadrcené sušenky FIBROKI promíchané s máslem a dejte zapéct na cca 8 minut při 150 °C. V misce smíchejte vejce s cukrem, ricottou a tvarohem, ochuťte skořicí a zázvorem a postupně přidávejte vychladlou dýni. Směs nalijte na vychladlé sušenky a dejte zpět do trouby. Pečeme cca 1 hodinu na 160 °C. Po upečení dejte vychladit do ledničky.

 

Zdroj https://www.naturhouse-cz.cz/