Carpaccio z řepy Naturhouse
Ingredience na 4 porce:
4 velké řepy
česnek
cibule
sýr Cottage
sůl, pepř, olej, ocet balzamiko s příchutí pomeranče
Ingredience na zálivku:
olivový olej s příchutí citrónu
šťáva z poloviny limetky
1 lžíce medu
sůl, pepř
Postup:
Řepu omyjte, poklaďte na plátky nakrájeným česnekem a pokapejte olejem, octem, opepřete a osolte. Zabalte do alobalu a pečte 60 minut při 200 °C na horkovzdušný ohřev. Cibuli orestujete a zakápněte balzamikem. Řepu po upečení nechte vychladnout a nakrájejte na tenké plátky. Posypejte cibulí a pokapejte zálivkou. Nakonec posypejte sýrem Cottage.
Výživové hodnoty na 1 porci: 117 kcal
Bílkoviny: 23 %
Sacharidy: 57 %
Tuky: 20 %
Zdroj: https://www.naturhouse-cz.cz/recepty
Ingredience: