Carpaccio z řepy Naturhouse

Carpaccio z řepy Naturhouse

Ingredience na 4 porce:

4 velké řepy
česnek
cibule
sýr Cottage
sůl, pepř, olej, ocet balzamiko s příchutí pomeranče

 

Ingredience na zálivku:

olivový olej s příchutí citrónu
šťáva z poloviny limetky
1 lžíce medu
sůl, pepř

 

Postup:

Řepu omyjte, poklaďte na plátky nakrájeným česnekem a pokapejte olejem, octem, opepřete a osolte. Zabalte do alobalu a pečte 60 minut při 200 °C na horkovzdušný ohřev. Cibuli orestujete a zakápněte balzamikem. Řepu po upečení nechte vychladnout a nakrájejte na tenké plátky. Posypejte cibulí a pokapejte zálivkou. Nakonec posypejte sýrem Cottage.

 

Výživové hodnoty na 1 porci: 117 kcal

Bílkoviny: 23 %

Sacharidy: 57 %

Tuky: 20 %

 

Zdroj: https://www.naturhouse-cz.cz/recepty

 

Ingredience: