V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovými balsamikem
ingredience
8 filetů z pražmy královské 8 stroužků česneku 1 pórek 8 lžic Balzamikoveho krému Kalamata s pomerančem a citrónem 4 lžíce másla 1 šalotka 0,5 kg cherry rajčat 4 lžíce olivového oleje 4 snítky tymiánu pažitka
Filety z pražmy lehce osolíme, rozložíme na plát alobalu, zasypeme najemno nakrájeným pórkem. Přidáme lžíci másla, tymián, na plátky nakrájený česnek a lžící citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou. Alobal utěsníme do tvaru měšce. Takto pečeme na středně rozpáleném grilu cca 35 minut. Jako přílohu podáváme salát, který připravíme z rozpůlených cherry rajčat, olivového oleje, citrusového balzamikového krému, najemno nakrájené šalotky a pažitky. Lehce osolíme a necháme v lednici vychladit.