V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovými balsamikem

V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovými balsamikem


ingredience

8 filetů z pražmy královské
8 stroužků česneku
1 pórek
8 lžic Balzamikoveho krému Kalamata s pomerančem a citrónem
4 lžíce másla
1 šalotka
0,5 kg cherry rajčat
4 lžíce olivového oleje
4 snítky tymiánu
pažitka

 

Filety z pražmy lehce osolíme, rozložíme na plát alobalu, zasypeme najemno nakrájeným pórkem. Přidáme lžíci másla, tymián, na plátky nakrájený česnek a lžící citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou. Alobal utěsníme do tvaru měšce. Takto pečeme na středně rozpáleném grilu cca 35 minut. Jako přílohu podáváme salát, který připravíme z rozpůlených cherry rajčat, olivového oleje, citrusového balzamikového krému, najemno nakrájené šalotky a pažitky. Lehce osolíme a necháme v lednici vychladit.

 

 

Ingredience: