Duhový coleslaw
INGREDIENCE
- 1 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)
- 1 balení Bonduelle Strouhaná mrkev Vapeur (425 ml)
- 1 balení Bonduelle Strouhaný celer Vapeur (425 ml)
- ½ hlávky čerstvého bílého zelí
- 1 malá žlutá paprika
- 6 jarních cibulek
- 50 g rozinek
- Dresink:
- 150 ml bílého jogurtu
- 2 PL smetany na vaření
- 1 stroužek česneku
- 2-3 PL čerstvé citrónové šťávy
- sůl, pepř
POSTUP
- Nejprve si uděláme dresink a to tak, že smícháme jogurt se smetanou, přidáme rozmělněný česnek, citronovou štávu a podle chuti osolíme a opepříme. Dresink dáme odležet do lednice.
- Zelí nakrouháme do mísy a několik minut rukou promačkávame, aby krásně změklo.
- Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké nudličky, cibulky nakrájíme na kolečka.
- Vše přidáme k zelí spolu s celou směsí Strouhané zeleniny Bonduelle Vapeur (řepa, mrkev, celer), kterou jsme slili.
- Nakonec přidáme ješte rozinky a vše pořádně promícháme.
- Podáváme s dresinkem.
- BON APPÉTIT!
zdroj: bonduelle.cz/recepty/duhovy-coleslaw/
Ingredience: