Duhový coleslaw

Duhový coleslaw

INGREDIENCE

  • 1 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)
  • 1 balení Bonduelle Strouhaná mrkev Vapeur (425 ml)
  • 1 balení Bonduelle Strouhaný celer Vapeur (425 ml)
  • ½ hlávky čerstvého bílého zelí
  • 1 malá žlutá paprika
  • 6 jarních cibulek
  • 50 g rozinek
  • Dresink:
  • 150 ml bílého jogurtu
  • 2 PL smetany na vaření
  • 1 stroužek česneku
  • 2-3 PL čerstvé citrónové šťávy
  • sůl, pepř

POSTUP

  1. Nejprve si uděláme dresink a to tak, že smícháme jogurt se smetanou, přidáme rozmělněný česnek, citronovou štávu a podle chuti osolíme a opepříme. Dresink dáme odležet do lednice.
  2. Zelí nakrouháme do mísy a několik minut rukou promačkávame, aby krásně změklo.
  3. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké nudličky, cibulky nakrájíme na kolečka.
  4. Vše přidáme k zelí spolu s celou směsí Strouhané zeleniny Bonduelle Vapeur (řepa, mrkev, celer), kterou jsme slili.
  5. Nakonec přidáme ješte rozinky a vše pořádně promícháme.
  6. Podáváme s dresinkem.
  7. BON APPÉTIT!

 

 

zdroj: bonduelle.cz/recepty/duhovy-coleslaw/

 

 

Ingredience: