před 11 lety, 22.04.2014 00:00
Tomáš Čáp
Recepty
Jak zužitkovat vykoledovaná vejce? Vsaďte na vajíčkovou pomazánku!
Receptů na vajíčkové pomazánky je nepřeberné množství a kdybych vám je chtěla představit všechny, psala bych tento článek nejspíše hodně dlouho. Takže opět sáhnu mezi své osvědčené a vyzkoušené recepty a představím vám ten nejlepší.
Suroviny:
10 vajec
30
Receptů na vajíčkové pomazánky je nepřeberné množství a kdybych vám je chtěla představit všechny, psala bych tento článek nejspíše hodně dlouho. Takže opět sáhnu mezi své osvědčené a vyzkoušené recepty a představím vám ten nejlepší.
Suroviny:
- 10 vajec
- 30 dkg šunky v celku
- 10 - 15 dkg taveného sýru
- 1 střední cibule
- majonéza dle chuti
- sůl
- pepř
Příprava:
Postup je naprosto jednoduchý. Vajíčka, šunku a cibuli nakrájíme na co nejjemnější kostičky a dáme do mísy. Dle chuti osolíme a opepříme. Přidáme tavený sýr a majonézu a pořádně promícháme. Vznikne výtečná pomazánka, kterou s oblibou mažu na chlebíčky, či jednohubky a u hostů se těší velké oblibě.
Zaujal vás tento recept? Podívejte se na další:
http://recepty.dokonalazena.cz/
Markét
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)