Celé mé okolí má jednu společnou věc. Milujeme grilování. Jsme schopni ho praktikovat za jakékoliv příležitosti a za jakéhokoliv počasí. Na gril jsme také schopni dát téměř cokoliv a naše praktiky jsou den ode dne zajímavější a lepší. Co si ale ke grilování neodpustíme
Celé mé okolí má jednu společnou věc. Milujeme grilování. Jsme schopni ho praktikovat za jakékoliv příležitosti a za jakéhokoliv počasí. Na gril jsme také schopni dát téměř cokoliv a naše praktiky jsou den ode dne zajímavější a lepší. Co si ale ke grilování neodpustíme jsou dipy a dresingy. Jednou z neodmyslitelných součástí je právě domácí tatarka. Jak na ní?

Suroviny:
- 1 ks vejce
- 2 ks nakládané okurky (s trochou nálevu)
- 1 lžička plnotučné hořčice
- sůl
- pepř
- olej
- cibule
Příprava:
Ponorným mixérem ve vyšší nádobě vyšleháme vejce, postupně vmixujeme ostatní suroviny, kromě oleje. Ten přidáváme po větších kapkách, až je směs rozmixovaná a tolik, dokud vše nezhoustne tak, jak máme tatarku rádi. Můžeme i nakonec vmíchat jemně nasekanou petrželku, pažitku, či rozmačkaný česnek.
Podobných receptů na omáčky nejen k masům máme snad desítky. Co vy? Také si bez dobrého dresingu nedokážete představit grilování? Děláte domácí, nebo nakupujete v obchodech? Podělte se s námi!
Více receptů najdete v článcích blogu a další zde:
http://recepty.dokonalazena.cz/
Markét ,)
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)