PSTRUH PO MLYNÁŘSKU - Recepty z Rybářství Kovář

PSTRUH PO MLYNÁŘSKU - Recepty z Rybářství Kovář

  Potřebujeme: čerstvé pstruhy sůl, pepř olivový olej máslo kmín hladká mouka citron bylinky Postup:  Ryby opláchněte a osušte. Obalte je v mouce, ochuťte solí, pepřem. Ve veliké pánvi rozehřejte máslo, když začne pěnit, položte na něj


  Pstruzi na ledu_Rybářství Kolář_zdroj 123rf.cz_1Potřebujeme: čerstvé pstruhy sůl, pepř olivový olej máslo kmín hladká mouka citron bylinky Postup:  Ryby opláchněte a osušte. Obalte je v mouce, ochuťte solí, pepřem. Ve veliké pánvi rozehřejte máslo, když začne pěnit, položte na něj pstruhy. Smažte na rozpáleném oleji, aby se opekly stejnoměrně ze všech stran. Hřbetní ploutev půjde po upečení jednoduše vytáhnout. Pstruhy vyndejte a uložte do tepla. Na pánev přidejte ještě máslo a vařte, dokud nezhnědne, potom přidejte citronovou šťávu a bylinky. Máslem pstruhy polijte a ihned podávejte s kousky citronu a vařeným bramborem jako přílohou.