Ovocný salát se zálivkou ze zakysané smetany a balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí pomeranče a citrónu

Ovocný salát se zálivkou ze zakysané smetany a balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí pomeranče a citrónu

Potřebujeme: 1 jablko 2 hrušky 1 pomeranč 4 jahody 300 g hroznového vína 5 lžic bílého balzamikového krému Kalamáta Papdimitriou s příchutí pomeranče a citronu 1 dl mangového džusu nebo pyré 6 lístků máty 2 lžíce třtinového cukru 300 g zakysané smetany 2 lž


13Ovocný salátPotřebujeme:

1 jablko

2 hrušky

1 pomeranč

4 jahody

300 g hroznového vína

5 lžic bílého balzamikového krému Kalamáta Papdimitriou s příchutí pomeranče a citronu

1 dl mangového džusu nebo pyré

6 lístků máty

2 lžíce třtinového cukru

300 g zakysané smetany

2 lžíce moučkového cukru

kůra z jednoho citronu

Postup:

Ovoce nakrájené na kousky smícháme s bílým balzamikovým krémem, třtinovým cukrem, najemno nasekanou mátou a mangovým džusem. Necháme v lednici vychladit.

Před podáváním salát ozdobíme lžičkou zakysané smetany smíchané s moučkovým cukrem a nastrouhanou citronovou kůrou.