Potřebujeme:
500 g telecích jater
1500 g brambor
1 mrkev
půlka celeru
300 g zakysané smetany
100 g majonézy
1 větvička tymiánu a rozmarýnu
5 lžíc klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
1 stroužek česneku
20 g másla
olivový olej
s
Potřebujeme:
500 g telecích jater
1500 g brambor
1 mrkev
půlka celeru
300 g zakysané smetany
100 g majonézy
1 větvička tymiánu a rozmarýnu
5 lžíc klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
1 stroužek česneku
20 g másla
olivový olej
sůl
Postup:
Telecí játra nakrájíme na tenké plátky široké asi 1cm a dáme je marinovat na 20 minut do balzamikového krému.
Takto připravené plátky jater zprudka opečeme z obou stran. Před podáváním nezapomeneme osolit.
Vařené brambory a uvařenou kořenovou zeleninu nakrájenou na malé kostky opečeme na olivovém oleji, ke konci pečení přidáme najemno nakrájené bylinky a lžíci másla. Ze zakysané smetany, majonézy a rozdrceného stroužku česneku připravíme dresink.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)