před 9 lety, 20.10.2015 00:00
Tomáš Čáp
Recepty
Úterní pečení v podobě rychlého půlnočního mlsání? Proč by ne!
Už odmala jsem věděla, že budu gurmán. Gurmán v tom pravém smyslu. Budu milovat jídlo za všech situací, okolností a také i v každém denním i nočním období. A co si budeme namlouvat, určitě každý z nás někdy v tuto hodinu zaběhl do kuchyně a dal se do kuchtění. A pokud ne,
Už odmala jsem věděla, že budu gurmán. Gurmán v tom pravém smyslu. Budu milovat jídlo za všech situací, okolností a také i v každém denním i nočním období. A co si budeme namlouvat, určitě každý z nás někdy v tuto hodinu zaběhl do kuchyně a dal se do kuchtění. A pokud ne, tak dnes je vhodná doba se přidat mezi nás. Přináším extra rychlý a velmi dobrý recept.
Suroviny:
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru
- 1/3 másla
- kypřící prášek
- 2 hrnky mléka
- ovoce
Příprava:
V míse promícháme změklé máslo, mouku a cukr. Rozdělíme na dvě částí - menší na posym koláče.
Do zbytku přimícháme kypřící prášek a až poté mléko (pokud se vám bude zdát těsto řídké přídejte ještě trochu mouky a naopak - já dělám již od oka).
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech strouhankou, pokladem ovoce a posypeme drobénkou.
Vložíme do předehřáté trouby 200°C a pečeme 20 - 30 minut (dozlatova).
Nemůžete uvěřit rychlosti, se kterou jste si dnešní recept připravili? Vyhovuje vám takovéto pečení?
Napište mi a najdu pro vás další, rychlý a snadný recept. Vhodný pro každého mlsala.
Markét ,)
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)