Úterní pečení v podobě rychlého půlnočního mlsání? Proč by ne!

Úterní pečení v podobě rychlého půlnočního mlsání? Proč by ne!

Už odmala jsem věděla, že budu gurmán. Gurmán v tom pravém smyslu. Budu milovat jídlo za všech situací, okolností a také i v každém denním i nočním období. A co si budeme namlouvat, určitě každý z nás někdy v tuto hodinu zaběhl do kuchyně a dal se do kuchtění. A pokud ne,


Už odmala jsem věděla, že budu gurmán. Gurmán v tom pravém smyslu. Budu milovat jídlo za všech situací, okolností a také i v každém denním i nočním období. A co si budeme namlouvat, určitě každý z nás někdy v tuto hodinu zaběhl do kuchyně a dal se do kuchtění. A pokud ne, tak dnes je vhodná doba se přidat mezi nás. Přináším extra rychlý a velmi dobrý recept.  0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Suroviny:

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1/3 másla
  • kypřící prášek
  • 2 hrnky mléka
  • ovoce
   

Příprava:

V míse promícháme změklé máslo, mouku a cukr. Rozdělíme na dvě částí - menší  na posym koláče. Do zbytku přimícháme kypřící prášek a až poté mléko (pokud se vám bude zdát těsto řídké přídejte ještě trochu mouky a naopak - já dělám již od oka). Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech strouhankou, pokladem ovoce a posypeme drobénkou. Vložíme do předehřáté trouby 200°C a pečeme 20 - 30 minut (dozlatova).   Nemůžete uvěřit rychlosti, se kterou jste si dnešní recept připravili? Vyhovuje vám takovéto pečení?   Napište mi a najdu pro vás další, rychlý a snadný recept. Vhodný pro každého mlsala.     Markét ,)