Potřebujeme:
400 g rybího masa
1 l rybího vývaru
250 ml Alpro Coconut Cuisine
350 g květáku
150 g konzervovaného kukuřice
2 stonky celeru
200 g brambor
1 cibule
2 stroužky česneku
2 cm čerstvého zázvoru
Bouquet Garni
1 lžíce olivového oleje
půl l
Potřebujeme:
400 g rybího masa
1 l rybího vývaru
250 ml Alpro Coconut Cuisine
350 g květáku
150 g konzervovaného kukuřice
2 stonky celeru
200 g brambor
1 cibule
2 stroužky česneku
2 cm čerstvého zázvoru
Bouquet Garni
1 lžíce olivového oleje
půl lžíce kukuřičného škrobu
sůl a pepř
kukuřičná zrna pro přípravu popcornu
1 lžíce arašídového oleje
Postup:
V hrnci s tlustým dnem rozpálíme arašídový olej. Přidáme kukuřičná zrna pro přípravu popcornu. Jakmile začnou pukat, ztlumíme plamen, přiklopíme hrnec a počkáme, dokud nepuknou všechna zrnka. Cibuli a česnek nakrájené nadrobno, pokrájený celer a zázvor orestujeme doměkka. Přilijeme rybí vývar, přidáme na kousky nakrájené brambory, květák a svazek bylinek (bouquet garni). Polévku osolíme a opepříme. Vaříme, dokud nejsou brambory téměř al dente. Mezitím smícháme kukuřičný škrob s kokosovou alternativou smetany na vaření Alpro Coconut Cuisine. Směs vmícháme do polévky a přisypeme zrnka konzervované kukuřice. Aby se polévka zahustila, zvýšíme plamen, ale ne tak, abychom dosáhli bodu varu. Přidáme kousky ryb a necháme vařit po dobu 5 minut. Podáváme ozdobené připraveným popcornem.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)