Grilovaná vepřová žebra v marinádě z BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou, švestkových povidel a česneku

Grilovaná vepřová žebra v marinádě z BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou, švestkových povidel a česneku

Grilovaná vepřová žebra v marinádě z BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou, švestkových povidel a česneku Co budeme potřebovat? -2 kg vepřových žeber uvařených doměkka -1 BBQ balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou -100 g švestkových povidel -6 stroužků


Grilovaná vepřová žebra v marinádě z BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou, švestkových povidel a česneku Žebra2_S Co budeme potřebovat? -2 kg vepřových žeber uvařených doměkka -1 BBQ balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou -100 g švestkových povidel -6 stroužků rozdrceného česneku -100 g kečupu -1 kávová lžička uzené mleté papriky -bageta -4 větvičky cherry rajčátek -olivový olej     Z BBQ balzamikového krému, povidel, kečupu, 4 stroužků česneku, soli a 5 lžic olivového oleje připravíme marinádu, do které dáme uvařená žebra marinovat, nejlépe přes noc. Zbylé dva stroužky česneku smícháme s olivovým olejem a solí, touto směsí potřeme rozpůlené bagety. Žebra grilujeme pomalu na středně rozpáleném grilu z obou stran. Bagety a cherry rajčata ogrilujeme těsně před podáváním. Část ogrilovaných rajčat rozmačkáme na bagetách vidličkou, část ponecháme na ozdobu. Více na papadim.com/cs/