V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou
Co budeme potřebovat?
-8 filetů z pražmy královské
-8 stroužků česneku
-1 pórek
-8 lžic citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
-4 lžíce
V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou
Co budeme potřebovat?
-8 filetů z pražmy královské
-8 stroužků česneku
-1 pórek
-8 lžic citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
-4 lžíce másla
-1 šalotka
-0,5 kg cherry rajčat
-4 lžíce olivového oleje
-4 snítky tymiánu
-pažitka
Filety z pražmy lehce osolíme, rozložíme na plát alobalu, zasypeme najemno nakrájeným pórkem. Přidáme lžíci másla, tymián, na plátky nakrájený česnek a lžíci citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou. Alobal utěsníme do tvaru měšce. Takto pečeme na středně rozpáleném grilu cca 35 minut. Jako přílohu podáváme salát, který připravíme z rozpůlených cherry rajčat, olivového oleje, citrusového balzamikového krému, najemno nakrájené šalotky a pažitky. Lehce osolíme a necháme v lednici vychladit.
Více na
papadim.com/cs/
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)