V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou Co budeme potřebovat? -8 filetů z pražmy královské -8 stroužků česneku -1 pórek -8 lžic citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -4 lžíce


V alobalu pečené filátko z pražmy královské s pórkem a citrusovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou Pražma v alobalu_SCo budeme potřebovat? -8 filetů z pražmy královské -8 stroužků česneku -1 pórek -8 lžic citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -4 lžíce másla -1 šalotka -0,5 kg cherry rajčat -4 lžíce olivového oleje -4 snítky tymiánu -pažitka     Filety z pražmy lehce osolíme, rozložíme na plát alobalu, zasypeme najemno nakrájeným pórkem. Přidáme lžíci másla, tymián, na plátky nakrájený česnek a lžíci citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou. Alobal utěsníme do tvaru měšce. Takto pečeme na středně rozpáleném grilu cca 35 minut. Jako přílohu podáváme salát, který připravíme z rozpůlených cherry rajčat, olivového oleje, citrusového balzamikového krému, najemno nakrájené šalotky a pažitky. Lehce osolíme a necháme v lednici vychladit. Více na papadim.com/cs/