Steak z kuřecích prsou marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou se salátem z červené řepy a cukety

Steak z kuřecích prsou marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou se salátem z červené řepy a cukety

Steak z kuřecích prsou marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou se salátem z červené řepy a cukety Co budeme potřebovat? -4 steaky z kuřecích prsou -8 lžic BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -3 snítky rozmarýnu a tymiánu -1 žlutá cibul


Steak z kuřecích prsou marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou se salátem z červené řepy a cukety Kuřecí steak_SCo budeme potřebovat? -4 steaky z kuřecích prsou -8 lžic BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -3 snítky rozmarýnu a tymiánu -1 žlutá cibule -2 stroužky česneku -1 lžíce dijonské hořčice -2 velké červené řepy -1 cuketa -3 lžíce klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -sůl a pepř, olivový olej, pažitka   K BBQ balzamikovému krému přidáme nasekaný tymián a rozmarýn, lžíci olivového oleje, rozmačkaný česnek, dijonskou hořčici a najemno nakrájenou cibuli. Vše dobře promícháme. Kuřecí prsíčka osolíme a opepříme, vložíme do marinády a necháme alespoň 1 hodinu naložené. Mezitím si připravíme salát. Řepu uvaříme ve vodě doměkka. Čerstvou cuketu a vychladlou oloupanou řepu nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme a vmícháme 3 lžíce klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou, lžíci olivového oleje a nasekanou pažitku. Dochutíme solí a pepřem. Kuřecí prsa pečeme na rozpáleném grilu po obou stranách cca 10 minut. Více na papadim.com/cs/