Grilované žampiony marinované v chili balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s petrželkou, paprikou a kysanou smetanou

Grilované žampiony marinované v chili balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s petrželkou, paprikou a kysanou smetanou

Grilované žampiony marinované v chili balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s petrželkou, paprikou a kysanou smetanou  Co budeme potřebovat? -16 kloboučků žampionů -6 lžic chili balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -3 lžíce nasekané plocholisté petržele -2


Grilované žampiony marinované v chili balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s petrželkou, paprikou a kysanou smetanou  Žampiony_SCo budeme potřebovat? -16 kloboučků žampionů -6 lžic chili balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -3 lžíce nasekané plocholisté petržele -2 lžíce omáčky Kikkoman -3 stroužky nasekaného česneku -3 lžíce olivového oleje -3 papriky (různé barvy) nakrájené na nudličky -2 rajčata nakrájená na kostičky -100 g ricotty -2 lžíce citronové šťávy -sůl a pepř V misce smícháme chili balzamikový krém s omáčkou Kikkoman, petrželkou, olivovým olejem, česnekem, solí a pepřem. Přidáme žampiony a důkladně promícháme. Žampiony vložíme na gril a opékáme z obou stran asi 3 minuty. Do zbylé marinády přidáme papriku, rajčata a zamícháme. Zeleninovou směs položíme na opečené plátky bagety, poklademe žampiony a nakonec ozdobíme ricottou dochucenou solí, pepřem a citronovou šťávou. Více informací na papadim.com/cs/