Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou Co budeme potřebovat? -4 filety pražmy -125 g másla -6 rajčat -80 g najemno nakrájené šalotky -polévková lžíce nasekané plocholisté petržele -4 lžíce nasekaných


Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou Pražma podruhé_SCo budeme potřebovat? -4 filety pražmy -125 g másla -6 rajčat -80 g najemno nakrájené šalotky -polévková lžíce nasekané plocholisté petržele -4 lžíce nasekaných černých oliv -3 lžíce klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -1 citrón -3 lžíce olivového oleje -sůl a bílý pepř     Do pekáče vložíme filety pražmy kůží dolů. Osolíme a poklademe plátky másla. Necháme péct v předehřáté troubě na 190 °C asi 8 minut. Mezitím nakrájíme rajčata na malé kostičky, které smícháme a dochutíme klasickým balzamikovým krémem, petrželkou, šalotkou, černými olivami, olivovým olejem, solí, pepřem a šťávou z citrónu. Více info na papadim.com/cs/