před 9 lety, 08.11.2015 00:00
Tomáš Čáp
Recepty
Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
Co budeme potřebovat?
-4 filety pražmy
-125 g másla
-6 rajčat
-80 g najemno nakrájené šalotky
-polévková lžíce nasekané plocholisté petržele
-4 lžíce nasekaných
Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
Co budeme potřebovat?
-4 filety pražmy
-125 g másla
-6 rajčat
-80 g najemno nakrájené šalotky
-polévková lžíce nasekané plocholisté petržele
-4 lžíce nasekaných černých oliv
-3 lžíce klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
-1 citrón
-3 lžíce olivového oleje
-sůl a bílý pepř
Do pekáče vložíme filety pražmy kůží dolů. Osolíme a poklademe plátky másla. Necháme péct v předehřáté troubě na 190 °C asi 8 minut. Mezitím nakrájíme rajčata na malé kostičky, které smícháme a dochutíme klasickým balzamikovým krémem, petrželkou, šalotkou, černými olivami, olivovým olejem, solí, pepřem
a šťávou z citrónu.
Více info na
papadim.com/cs/
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)