Ultra rychlá kefírová buchta. Vyzkoušejte ji také!

Ultra rychlá kefírová buchta. Vyzkoušejte ji také!

Známe to všichni. Honí vás mlsná, ale z gauče se vám nechce vstávat na delší, než nezbytně nutnou dobu? V těchto chvílích oceníte maximálně rychlé recepty, které vaše mlsné jazýčky více, než uspokojí. Jeden z těchto rychlých a chutných receptů je právě tento. Vyzkou


Známe to všichni. Honí vás mlsná, ale z gauče se vám nechce vstávat na delší, než nezbytně nutnou dobu? V těchto chvílích oceníte maximálně rychlé recepty, které vaše mlsné jazýčky více, než uspokojí. Jeden z těchto rychlých a chutných receptů je právě tento. Vyzkoušejte jej také. 435712

Suroviny:

  • 250 ml kefíru
  • 250 g cukru moučka
  • 250 g hladké mouky
  • 1 PL kakaa
  • 9 PL oleje
  • 1 vejce
  • 1 PL sody
Poleva:
  • 100g čokolády
  • 400ml zakysané smetany
 

Příprava:

Teď přijde to nejlepší na celém receptu - maximálně jednoduchý postup. Nejvíce času nám zabere hledání oblíbené mísy, ve které těsto budeme připravovat. ,) A jdeme na to - všechny potřebné suroviny smícháme v míse - dodržujeme klasický postup - nejprve suché suroviny a poté mokré. Nyní stačí pouze důkladně promíchat a máme těsto připraveno. Vymažeme si plech, do kterého vylijeme připravené těsto a vložíme jej do rozpálené trouby na 160°, v případě horkovzduchu. Použijte menší plech, aby byla buchta vyšší. Polevu si připravíme následovně - rozpustíme 100g čokolády na vaření a vychladlou jí smícháme se 400 ml zakysané smetany. A je to!   Markét ,)