Banánový chlebíček s arašídovým máslem

V poslední době se z arašídového másla stal obrovský boom a tudíž i já jsem běžela do obchodu a okamžitě ochutnala. Musím říct, že jeho chuť mě natolik zaskočila, že jsem nebyla schopna jej ani polknout a odmítala jsem ho jakkoliv zapojit do jídelníčku. Čas ale plynul a j
V poslední době se z arašídového másla stal obrovský boom a tudíž i já jsem běžela do obchodu a okamžitě ochutnala. Musím říct, že jeho chuť mě natolik zaskočila, že jsem nebyla schopna jej ani polknout a odmítala jsem ho jakkoliv zapojit do jídelníčku. Čas ale plynul a já se rozhodla dát mu ještě jednu šanci - při pečení. A výsledek - vzala jsem ho na milost.

Suroviny:
- 100 g arašídového másla pokojové teploty
- 100 g krupicového cukru
- 4 větší banány
- 100 ml kysaného podmáslí
- 2 vejce
- 4 lžíce holanského kakaa
- 1 lžička kypřícího prášku
- 1 lžíčka jedlé sody
- 1/2 lžičky soli
- 125 g hladké mouky
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)