Rozpečená bagetka s kozím sýrem a hruškami v balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou

Rozpečená bagetka s kozím sýrem a hruškami v balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou

Co budete potřebovat? 1 malá bageta 3 lžíce + 1 lžička másla 1 lžička bylinkové soli 1 krémový kozí sýr 1 - 2 zralé hrušky 3 lžíce balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s granátovým jablkem hrstka vlašských ořechů snítky tymiánu   Postup: V


Co budete potřebovat? 1 malá bageta 3 lžíce + 1 lžička másla 1 lžička bylinkové soli 1 krémový kozí sýr 1 - 2 zralé hrušky 3 lžíce balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s granátovým jablkem hrstka vlašských ořechů snítky tymiánu   Postup: V misce smícháme 3 lžíce změklého másla s bylinkovou solí. Na plátky nakrájenou bagetu potřeme bylinkovým máslem a v troubě na 170 stupňů necháme cca 10 minut opéct do zlatova. Na pánvi rozehřejeme lžičku másla, na kterém orestujeme oloupané a na měsíčky nakrájené hrušky. Poté přidáme balzamikový krém a necháme ho zredukovat.   Na vychladlé bagetky namažeme kozí sýr, ozdobíme plátky restovaných hrušek, půlkou vlašského ořechu a snítkou tymiánu.