Co budete potřebovat?
1 malá bageta
3 lžíce + 1 lžička másla
1 lžička bylinkové soli
1 krémový kozí sýr
1 - 2 zralé hrušky
3 lžíce balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s granátovým jablkem
hrstka vlašských ořechů
snítky tymiánu
Postup:
V
Co budete potřebovat?

1 malá bageta
3 lžíce + 1 lžička másla
1 lžička bylinkové soli
1 krémový kozí sýr
1 - 2 zralé hrušky
3 lžíce balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s granátovým jablkem
hrstka vlašských ořechů
snítky tymiánu
Postup:

V misce smícháme 3 lžíce změklého másla s bylinkovou solí. Na plátky nakrájenou bagetu potřeme bylinkovým máslem a v troubě na 170 stupňů necháme cca 10 minut opéct do zlatova.
Na pánvi rozehřejeme lžičku másla, na kterém orestujeme oloupané a na měsíčky nakrájené hrušky. Poté přidáme balzamikový krém a necháme ho zredukovat.
Na vychladlé bagetky namažeme kozí sýr, ozdobíme plátky restovaných hrušek, půlkou vlašského ořechu
a snítkou tymiánu.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)