Kuřecí játra po benátsku

Ingredience:
500 g kuřecích jater DZ Klatovy
500 g cibule (bílé i červené)
olej na opékání
100 ml bílého vína
100 ml masového bujonu
1 lžíce octa balsamico
sůl, pepř a špetka cukru na dochucení
Postup přípravy:
Játra očistěte a omyjte. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Na oleji játra zprudka orestujte, pak je vyjměte a ve stejném kastrole osmahněte cibuli. Osolte, opepřete, zalijte bílým vínem a vývarem a asi 10 min poduste.Vraťte játra, zakápněte balsamicovým octem a ochutnejte. Chuť dotáhněte špetkou cukru a ihned podávejte nejlépe s pečivem nebo rýží.
zdroj: https://www.dzklatovy.cz/recepty/kureci-jatra-po-benatsku/
Ingredience: