Grilovaná krkovička s pivem

Grilovaná krkovička s pivem

Co budete potřebovat?

  • 1 kgplátků krkovičky (2 cm silné)
  • 25 gPodravka přísady
  • olej
  • 200 mlčerného piva

Postup:

  1. Krkovičku potřeme marinádou z Podravka přísady a oleje. Necháme asi 30 minut odležet, pak opékáme na mírném ohni na předehřátém grilu a během přípravy poléváme pivem, dokud se maso neopeče pěkně dohněda.
  2. Jakmile je krkovička hotová, vložíme ji do uzavíratelné nádoby, kterou necháme zakrytou a v teple, dokud jídlo nebudeme podávat. Chutě se tak krásně propojí a rozvinou.

Rada: Zkuste dát na gril pod maso 1 až 2 větvičky rozmarýnu, chuť masa pak bude ještě bohatší. Nezapomeňte na každém kousku masa naříznout blány, jinak během grilování maso ztvrdne.

 

 

zdroj: https://www.podravka.cz/recept/1050817/grilovana-krkovicka-s-pivem/

 

Ingredience: