Grilovaná krkovička s pivem
Co budete potřebovat?
- 1 kgplátků krkovičky (2 cm silné)
- 25 gPodravka přísady
- olej
- 200 mlčerného piva
Postup:
- Krkovičku potřeme marinádou z Podravka přísady a oleje. Necháme asi 30 minut odležet, pak opékáme na mírném ohni na předehřátém grilu a během přípravy poléváme pivem, dokud se maso neopeče pěkně dohněda.
- Jakmile je krkovička hotová, vložíme ji do uzavíratelné nádoby, kterou necháme zakrytou a v teple, dokud jídlo nebudeme podávat. Chutě se tak krásně propojí a rozvinou.
Rada: Zkuste dát na gril pod maso 1 až 2 větvičky rozmarýnu, chuť masa pak bude ještě bohatší. Nezapomeňte na každém kousku masa naříznout blány, jinak během grilování maso ztvrdne.
zdroj: https://www.podravka.cz/recept/1050817/grilovana-krkovicka-s-pivem/
Ingredience: