Tatarák ze pstruha
Počet porcí: 2 Doba přípravy: 30 minut Náročnost: *
Ingredience:
6 filetů pstruha
1 šalotka
3 nakládané okurky
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce lněného oleje
hrst čerstvého kopru
½ citronu
sůl
čerstvě mletý pepř
světlé pečivo k servírování
Postup:
- Filety zbavte případných kostí a kůže a vidličkou natrhejte nadrobno.
- Šalotku a okurky nakrájejte na kostičky.
- Kopr nakrájejte a smíchejte s rybou a zeleninou.
- Osolte, opepřete, přidejte hořčici, lněný olej a ochuťte citronem.
- Podávejte s opečeným světlým pečivem.
Tip: Pamatujte si, že rybě neuškodí více soli. To ovšem neplatí o koření. S tím raději opatrně.
zdroj: www.akademiekvality.cz
Ingredience: