Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy

Počet porcí: 4 porce Doba přípravy: 20 minut  Náročnost: *

 

Ingredience:

125 g Žervé z farmy Bio Vavřinec a Kosař
100 g čerstvého kozího sýra
300 g vařené řepy
jablečný ocet
vlašské ořechy
med
cukr krupice
sůl, pepř

 

Postup:

  1. Vařenou řepu nastrouháme nahrubo. Poté smícháme žervé, sýr a řepu dohromady
    a vše smícháme. Dochutíme octem, medem, solí a pepřem.
  2. Na pánvi uděláme karamel, opatrně zalijeme trochou vody a přidáme ořechy. Vodu vyvaříme a ořechy přendáme na pečicí papír a necháme zchladnout.

 

 

 

zdroj: www.regionalnipotravina.cz

 

 

Ingredience: