Kuřecí burger se slaninou

Kuřecí burger se slaninou

Příprava: 45 minut, Počet porcí: 4

Ingredience:

500 g Kuřecí mletý steak bez kůže mletý od Drůbežářského závodu Klatovy
100 g anglické slaniny
4 ks hamburgerových bulek
2 ks rajčat
2 ks červené cibule
Sušená rajčata v oleji
estragon
mletá sladká paprika
pepř
hlávkový salát
majonéza
kečup
sůl


Postup:

1/  V misce smíchejte maso a 5 pokrájených sušených rajčat a estragon.

3/ Do směsi dále přidejte mletou sladkou papriku asi 1-2 lžičky a přidejte najemno nasekanou cibuli, osolte a opepřete.

3/ Vytvarujte čtyři placky a zabalte do dvou plátků slaniny.

4/ Připravené maso grilujte asi 4 – 5 minut z každé strany. Mezitím si nakrájejte na kolečka rajčata a červenou cibuli.

5/ Rozkrojte hamburgerové bulky a opečte také na grilu. Poté je potřete majonézou, přidejte listy salátu, grilované maso a dozdobte kolečky rajčat a cibule.