Zeleninové bulgureto s tofu na kari

Zeleninové bulgureto s tofu na kari
Suroviny

50 g rajčat
30 g listového salátu
30 g mrkve
60 g špaldového bulguru
špetka soli
100 g tofu
1 ČL kari
1 PL olivového oleje
10 g slunečnicových semínek

 

Postup

Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky.

Bulgur vaříme ve vroucí osolené vodě přibližně 10 minut.

Tofu nakrájíme na menší plátky.

Uvařený bulgur smícháme s tofu a zeleninou. Směs ochutíme kořením a přendáme do zapékací misky vymazané olejem.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C přibližně 10–15 minut.

Na závěr hotový pokrm posypeme semínky.

 

 

zdroj: Zeleninové bulgureto s tofu na kari | NUTRIADAPT