Krůtí hamburger

Co budete potřebovat:
- 500 gmletého krůtího masa
- 2 lžičkyPodravka přísady
- 2 lžícenasekané petřelové nati
- 1vejce
- sůl
- mletý černý pepř
- špetkasušené bazalky
- 2červené cibule
- 1zelená paprika
- 1červená paprika
- 100 grukoly
- 4 kspečiva na hamburger
- 1jemný ajvar Podravka
- Maso smícháme s Podravka přísadou, petrželovou natí, vejcem, solí, pepřem a špetkou bazalky, dobře promícháme a necháme odpočinout, aby se všechny chutě propojily.
- Mezitím si nakrájíme cibuli, červenou a zelenou papriku na kolečka a rukolu natrháme na středně velké kousky.
- Maso rozdělíme na stejně velké díly, vytvarujeme do placky a opečeme je na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi z obou stran.
- Pečivo na hamburger rozřežeme na polovinu. Spodní část potřeme jemným ajvarem, poklademe kolečky cibule a masem. Na maso naskládáme kolečka červené a zelené papriky a nakonec rukolu.
Servírování: Vrchní část také potřeme ajvarem, přiklopíme a podáváme.
Recept dle www.podravka.cz
Ingredience: