Žebra na grilu
Co budete potřebovat:
- 1,2 kgžeber
- 1 baleníkořenící směsi Podravka grill classic
- 2 lžícecitrónové šťávy
- 1 lžícesójové omáčky
- 1 - 2 lžičkypikantního ajvaru Podravka
- 50 mlčerveného vína
- 50 mloleje
- Připravte marinádu z kořenící směsi grill classic, citrónové šťávy, sójové omáčky, ajvaru, červeného vína a oleje.
- Namarinujte žebra a nechte je odležet v chladničce alespoň na 3 hodiny.
- Žebra pečte na grilu a průběžně potírejte zbytkem marinády.
Servírování: Podávejte s pečenými brambory nebo grilovanou zeleninou.
Rada: Marináda připravená z naší grilovací směsi dodá žebírkům vytříbenou chuť již namíchaného koření.
Recept dle www.podravka.cz
Ingredience: