Žebra na grilu

Žebra na grilu

Co budete potřebovat:

  • 1,2 kgžeber
  • 1 baleníkořenící směsi Podravka grill classic
  • 2 lžícecitrónové šťávy
  • 1 lžícesójové omáčky
  • 1 - 2 lžičkypikantního ajvaru Podravka
  • 50 mlčerveného vína
  • 50 mloleje

 

  1. Připravte marinádu z kořenící směsi grill classic, citrónové šťávy, sójové omáčky, ajvaru, červeného vína a oleje.
  2. Namarinujte žebra a nechte je odležet v chladničce alespoň na 3 hodiny.
  3. Žebra pečte na grilu a průběžně potírejte zbytkem marinády.

Servírování: Podávejte s pečenými brambory nebo grilovanou zeleninou.

Rada: Marináda připravená z naší grilovací směsi dodá žebírkům vytříbenou chuť již namíchaného koření.

  Recept dle www.podravka.cz

 

Ingredience: