Lehký těstovinový salát s tuňákem

Lehký těstovinový salát s tuňákem

Ingredience

1 balení těstovin (500g)

2 balení tuňáka ve vlastní šťávě

1 Bílý jogurt z Mlékárny Valašské Meziříčí

1 Kysaná smetana z Mlékárny Valašské Meziříčí

2 lžíce majolky

Kukuřice

Cherry rajčátka

Jarní cibulka – nať

Citronová šťáva, sůl, cukr, bílý pepř

 

Postup

Uvaříme si těstoviny v osolené vodě. Uvařené těstoviny promícháme s kukuřicí, tuňákem, rajčátky a natí jarní cibulky. Směs osolíme a opepříme. Poté si připravíme zálivku z Bílého jogurtu z Valašska, Kysané smetany z Valašska, majolky, citronové šťávy, cukru a soli. Salát promícháme a dáme vychladit. V letních horkých dnech je to pecka.

Příprava: 10 minut, uvaření těstovin, Dokončení: 10 minut

Ingredience: