Dýňový salát Naturhouse

Dýňový salát Naturhouse

Suroviny:
1x dýně hokkaido cca 0,5 kg
2 červené cibule střední
cherry rajčátka
třešničky mozzarelly
dýňová semínka
směs salátů: polníček, ledový salat, čekanka

Zálivka:
olivový olej, dýňový olej, med nebo javorový sirup

 

Postup:
Dýni a cibule nakrájejte na měsíčky, dejte je péct do trouby na cca 15 minut na 200 °C do změknutí. Připravte si zálivku na salát. Smíchejte olivový olej, dýňový olej a med nebo javorový sirup ve stejném poměru, množství zvolte podle množství zeleniny. Do mísy dejte směs salátů, cherry rajčata pokrájená na poloviny, třešničky mozzarelly, přidejte opečenou dýni a cibuli a dochuťte zálivkou a ozdobte dýňovými semínky.

 

 Zdroj https://www.naturhouse-cz.cz/