Grilované cukety s tofu a tempehem Naturhouse

Grilované cukety s tofu a tempehem Naturhouse

Suroviny:

ochucené tofu – chilli nebo jiné
tempeh smažený
3 cukety
olivový olej
sůl
balsamico

 

Dip:

bílý jogurt do 3 % tuku
kyselé okurky
dijonská hořčice
sůl, pepř

 

Postup:

Cukety dobře omyjte a škrabkou z nich podélně vytvořte tenké plátky. Plátky cukety ogrilujte na grilu nebo grilovací pánvi. Tofu a tempeh nakrájejte na kostičky a také ogrilujte. Kostičky tofu a tempehu obalte plátky cukety. Cukety můžete namáčet do dipu připraveného z bílého jogurtu, najemno nastrouhané kyselé okurky, dijonské hořčice a ochuceného solí a pepřem.

 

Zdroj: https://www.naturhouse-cz.cz/recepty