Fenyklový salát s granátovým jablkem a plátky mar. lososa

Fenyklový salát s granátovým jablkem a plátky mar. lososa

 

400 g čerstvého lososa
2 limetky
4 polévkové lžíce olivového oleje
1 fenykl
1 salát lollo rosso
1 granátové jablko
6 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí citronu a pomeranče
Sůl

Bageta/ toustový chléb

  1. Lososa nakrájíme na tenké plátky, které pokapeme limetovou šťávou, olivovým olejem, lehce osolíme a necháme odležet cca 10 minut.
  2. Fenykl nakrájený na tenké plátky, natrhané listy salátu, zrníčka z granátového jablka promícháme se zálivkou z olivového oleje, soli a citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou.
  3.  Salát podáváme s marinovaným lososem a rozpečenou bagetou nebo tousty.

 

Ingredience: