Rajčatové karbanátky z ostrova Santorini
Ingredience:
Ingredience:
400 g oloupaných rajčat zbavených semínek a nakrájených na kostičky
1 nadrobno nakrájená cibule
5 polévkových lžic hladké mouky
1 kávová lžička kypřícího prášku
1 vejce
1 polévková lžíce najemno nasekané máty
1 kávová lžička čerstvého, najemno nasekaného tymiánu
1 polévková lžíce Klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
1 polévková lžíce strouhaného parmezánu
sůl, pepř
olej
Postup:
Oloupaná rajčata nakrájená na kostičky smícháme s cibulí, vejci, parmezánem a bylinkami. Kypřící prášek nasypeme do mouky, smícháme a za stálého míchání rukou přidáme do směsi. V pánvi rozpálíme 1 cm oleje. Do rozpáleného oleje vkládáme vrchovatou polévkovou lžící směs z rajčat. Smažíme z každé strany cca 2min. Každý karbanátek ozdobně pokapeme balzamikovým krémem Kalamáta.
Copyright © 2020 New way media, s.r.o Publikování nebo další šíření obsahu portálu dokonalazena.cz je zakázáno. Tiráž zde.
V případě zájmu o obchodní spolupráci na mpol@mediaboard.cz.
Podmínky užívání webové stránky | Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů.