Chimichangas

Chimichangas

Ingredience:

500 g kuřecích stehen
1 cibule
polovina červené papriky
200 ml černých fazolí
100 ml kukuřice
koření Santa Maria Enchilada
1 vejce
200 ml sýru
2 balení tortill Santa Maria Original Medium
2 lžíce nasekaných lístků koriandru
olej

Postup:

Troubu předehřejeme na 225 °C. Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme je na rozpálené pánvi na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku, fazole a kukuřici a restujeme dále do změknutí. Okořeníme
a zamícháme. Každou tortillu naplníme orestovanou kuřecí směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekaným koriandrem. Překlopíme boky k sobě a zarolujeme. Potřeme je rozšlehaným vajíčkem, vložíme do lehce vymazaného pekáče a pečeme v troubě 10-15 minut.

 

 

Ingredience: