Teplý krůtí salát s mangem

Teplý krůtí salát s mangem

Teplý krůtí salát s mangem připravila Ing. Radka Baldová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Táboře Ingredience na 4 porce: 750 g krůtího masa 500 g čínského zelí nebo ledového salátu mango jablko kelímek bílého jogurtu do 3 % tuku citron mletý čerstvý zázvor sůl olej Postup: Krůtí maso nakrájejte na nudličky a promíchejte v marinádě z jogurtu, zázvoru, citronu a oleje a orestujte ho. Mezitím si nakrájíme čínské zelí nebo ledový salát, mango a jablko. Ovoce zakápněte citronem, aby nezhnědlo. Poté vše smíchejte dohromady.

Výživové hodnoty na 1 porci: 305 kcal Bílkoviny: 69 % Sacharidy: 25 % Tuky: 6 %

Ingredience: