Hummus z červené řepy

Hummus z červené řepy

INGREDIENCE

  • 2 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)
  • 1 balení Bonduelle Cizrna Vapeur (425 ml)
  • 2 citróny
  • 1 PL mletého kmínu a 1 PL celého kmínu
  • sůl, pepř
  • bílý jogurt
  • hrst mátových lístků
  • oblíbené pečivo nebo řapíkatý celer k podávání

POSTUP

  1. Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a vložíme do mixéru.
  2. Přidáme k ní Bonduelle cizrnu Vapeur, šťávu z citrónů, mletý kmín, sůl a pepř.
  3. Vše rozmixujeme na hladkou směs.
  4. Hotový hummus vložíme na talíř, do středu přidáme jogurt a posypeme mátovými lístky.
  5. Podáváme s oblíbeným pečivem nebo řapíkatým celerem
  6. BON APPÉTIT!

 

zdroj: bonduelle.cz/recepty/hummus-z-cervene-repy/

 

 

Ingredience: