Hummus z červené řepy
INGREDIENCE
- 2 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)
- 1 balení Bonduelle Cizrna Vapeur (425 ml)
- 2 citróny
- 1 PL mletého kmínu a 1 PL celého kmínu
- sůl, pepř
- bílý jogurt
- hrst mátových lístků
- oblíbené pečivo nebo řapíkatý celer k podávání
POSTUP
- Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a vložíme do mixéru.
- Přidáme k ní Bonduelle cizrnu Vapeur, šťávu z citrónů, mletý kmín, sůl a pepř.
- Vše rozmixujeme na hladkou směs.
- Hotový hummus vložíme na talíř, do středu přidáme jogurt a posypeme mátovými lístky.
- Podáváme s oblíbeným pečivem nebo řapíkatým celerem
- BON APPÉTIT!
zdroj: bonduelle.cz/recepty/hummus-z-cervene-repy/
Ingredience: