Erotická předsevzetí pro rok 2014

Erotická předsevzetí pro rok 2014

Přestaňte s odříkáním a začněte leden nového roku ještě vášnivěji, než jste doposud zažili. Vyzkoušejte naše tipy pro krásnější a vzrušující požitky z intimních situací.   Fantazie Zejména v dlouholetých vztazích vzniká po určité době standardní milos


Přestaňte s odříkáním a začněte leden nového roku ještě vášnivěji, než jste doposud zažili. Vyzkoušejte naše tipy pro krásnější a vzrušující požitky z intimních situací.

Predsevzeti3

 

Fantazie

Zejména v dlouholetých vztazích vzniká po určité době standardní milostný život, který je uspokojivý, avšak nijak vzrušující. Pro udržení živého a čerstvého vztahu je nasnadě začít rozvíjet vlastní fantazii. Udržujte se v pozornosti a jako první předsevzetí pro letošní rok zapojte svoji představivost. Každý měsíc vyzkoušejte alespoň jednou něco nového. Použijte šátek na zavázání očí a vychutnejte si tyto okamžiky ve zcela jiném rozměru, nebo naopak oči zavažte svému drahému. Pusťte si společně erotický film, nebo si zahrajte společenskou hru se sexuálním motivem.

Buďte hraví

Okořeňte svůj sexuální život a přikupte do postele vibrátor, bičík, či kroužek na penis. Prodiskutujte se svým partnerem, co by rád vyzkoušel a zahoďte veškeré zábrany. Možná budete překvapení, jak se vám erotické hračky zalíbí.

Predsevzeti2

Usilujte o orgasmus

Jen málokdy dosáhnete vyvrcholení? Letos tuto skutečnost změníte v minulost. Stud stranou, ukažte svému miláčkovi, jaké triky používáte k dosažení vlastního orgasmu a naučte ho, jak na to má jít.

Zvedněte si sebevědomí

V roce 2014 buďte jistější! Sepište si veškeré touhy, pocity i malé zvrácenosti. Začněte o nich v ložnici mluvit. Milujte své tělo! Čím více si oblíbíte vlastní nedostatky, tím více se uvolníte a rovněž si vás partner si lépe vychutná v plné kráse. O to lepší pak bude i sex.

Predsevzeti1

Pomalá soulož

Odložte vyvrcholení na dobu nejzazší možnou. Protahujte milostný okamžik, zpomalte a zase zrychlete. Dovolte si vyvrcholit až ve chvíli, kdy to sami neovládnete. Prožitek bude o to větší.

Změňte místo i polohu

Zapomeňte na své oblíbené a pohodlné polohy. Zkoušejte jiné, nové, nápadité i náročné. Stejně tak zkuste občas vynechat měkoučkou postel a užijte si sexuálních radovánek na lince, pračce, na zemi či na nějakém vzrušujícím veřejném místě.

Buďte sexy

Do standardního repertoáru by měla patřit péče o vlastní osobu. Umyté vlasy, sexy spodní prádlo, upravené nehty i hebká pleť. Pečujte o sebe a třeba se na váš žebříček předsevzetí dostane i spontánní sex na místech, kde jste to už dlouho nedělali. Text: Jana Čechová Foto: askmen.com, dietestetic.com, huffingtonpost.com