Zahřeje nás vidina trendů jara 2012?

Čím bude jarní móda vynikat? Klasikou, která nikdy neomrzí. Sezóna jara a léta 2012 bude vynikat svěžestí, zářivými barvami, intenzitou, emocemi, ale také jemností. Co nás bude do očí bičovat více než jindy, je pestrobarevnost dámského i pánského oblečení. Myslet se bude


Čím bude jarní móda vynikat?

Klasikou, která nikdy neomrzí. Sezóna jara a léta 2012 bude vynikat svěžestí, zářivými barvami, intenzitou, emocemi, ale také jemností. Co nás bude do očí bičovat více než jindy, je pestrobarevnost dámského i pánského oblečení. Myslet se bude ale také na pohodlnost, eleganci a odlehčenost.

Zahřeje nás vidina trendů jara 2012?

I móda se snaží držet krok s moderní technologií, proto budou velkým hitem grafické textury na oblečení, nejvíce abstraktní vzory a pruhy, ale také jakékoliv jiné malby a tak trochu šílené nápady. Barvy budou s těmito vzory působit velmi živě, energicky a optimisticky, ostatně všechny tyto emoce k jaru neodmyslitelně patří.

Čtěte také: Oblečte se za rebelku

Pohodlnost nade vše

Vzdušné a pohodlné oblečení letošní teplé sezóny bude krok před sexy minišaty, na které jsme zvyklé. Více se budou nosit delší šortky, volná saka a sportovní bundy. Sportovní oblečení bude mít celkově vlastní širokou škálu možností, ze kterých můžeme vybírat. Proč si nezaběhat ve stylové sportovní soupravě?

Zahřeje nás vidina trendů jara 2012?

Doplňky a barvy

Takovým kolekcím nesmí chybět ani doplňky jako kabelky, boty a klobouky se širokou krempou. Mezi barvy, které budou šik, patří modrá, červená, žlutá, smetanová, medová, ale také měděná a zlatá.

Čtěte také: Sexy móda: Aneb co se nosí v ložnicích

Velká část módních návrhářek již své šperky ukázaly, uvidíme, co nám přinesou ty zbývající. Nakupovat však již můžeme teď, ať jsme na jaře opravdu zodpovědně připravené.

Taxt: Jana Čechová