Kabáty zima 2012

Ženy to budou mít letos s výběrem kabátů a bund mnohem jednodušší. Mezi trendy 2011/2012 totiž patří jak klasické zateplené prošívané bundy, tak kabátky s dvěma řadami knoflíků, vojenské bundy i pletené pláště. Platí jen jednoduchá pravidla – vaše bunda musí mít n


Ženy to budou mít letos s výběrem kabátů a bund mnohem jednodušší. Mezi trendy 2011/2012 totiž patří jak klasické zateplené prošívané bundy, tak kabátky s dvěma řadami knoflíků, vojenské bundy i pletené pláště. Platí jen jednoduchá pravidla – vaše bunda musí mít něco extra (doplňky ve formě opasků, cvočků, přívěsků, pásků), a měla by mít střední délku. Tedy takovou, aby vám sahala do poloviny stehen. Ale nebojte, pokud máte raději kratší či delší bundy, určitě je v regálech obchodů najdete taky.

Mezi nejlákavější barvy budou letos patřit tmavě červená, pomerančová, tmavě zelená, modrá a všechny odstíny neutrálních barev – béžové, krémové.

Zavinovací kabátky

Poznáte je jednoduše – omotávají se kolem vašeho těla a působí na první pohled velmi elegantně. Čím delší kabát je, tím více vám splývá okolo postavy a chrání ji před chladem.

S páskem

Umí zdůraznit postavu ženy. Prodlouží opticky krk a vytvaruje boky.

Oválné bundy

Jejich střih vám umožní nosit pod kabátkem ještě i teplý svetr. Právě prostřední část kabátu je totiž volná. Tyto bundy a kabáty mají obvykle velké límce, kapsy a ¾ délku rukávů. Teplý svetr tedy uvítáte. Skvěle se hodí k úzkým kalhotům.

Zdroj:extrakrasa.cz