Pečení bez hranic s Lianou!

Pečení bez hranic s Lianou!

Představujeme vám značku LIANA – slovenského specialisty na kvalitní bezlepkové moučné směsi. 


Vyvinuli je tak, aby každá vaše dobrota byla stejně chutná a nadýchaná jako z klasické mouky. Jejich produkty nabízejí nejen řešení pro život bez lepku, ale také pro život bez kompromisů! Všechny směsi jsou totiž BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, BEZ SÓJE, BEZ CUKRU, BEZ VAJEC a BEZ BARVIV. V jejich sortimentu naleznete 7 druhů směsí na různé dobroty – od piškotových korpusů, přes kynuté koláče, až po chléb, pečivo či dokonce perníčky! Nevíte, jak začít? Na jejich webové stránce naleznete více než 500 ověřených receptů přizpůsobených jejich směsím. Od dortu a palačinek až po chléb, noky či pizzu – s Lianou se vám podaří všechno. A teď máte jedinečnou šanci vyhrát balíček všech 7 bezlepkových směsí!
 
Stačí odpovědět na soutěžní otázku a pečení bez lepku může začít už dnes. Značka LIANA – pečení bez hranic,
s chutí!
 
 
Pojďte si s námi upéct rychlý bezlepkový perník na plechu s citrónovou polevou

Nestíháte vykrajovat a zdobit perníky? Nevadí! Vyzkoušejte tento rychlý bezlepkový perníkový koláč, který vám přinese chuť a vůni Vánoc bez zbytečného stresu. Je jednoduchý na přípravu, krásně provoní celý domov
a navíc je hotový za chvilku. Ideální pro všechny, kdo si chtějí užít sváteční pohodu i bez lepku! Trvání: 30 minut / Porce: 16 ks

Ingredience:
Těsto
350 ml mléko
150 g med
120 ml olej
2ks vejce
150 g Cake mix Liana
150 g Fine mix Liana
70 g moučkový cukr
4 g Soda bikarbona Liana
Poleva
200 g moučkový cukr
1 ks Citronová poleva Liana
5 PL studená voda
1 KL olej
Dále potřebujeme
forma o rozměru 25 x 25 x 7 cm
zdobící kapsa na nanášení polevy
jedlé sušené květiny případně jinou dekoraci

Postup

    1. Těsto: všechny suroviny dáme do mísy a pomocí elektrického šlehače vyšleháme do hladka, až vznikne kompaktní těsto bez hrudek. Hotové těsto rovnoměrně vylijeme na plech vystlaný pečícím papírem.
    2. Pečeme v troubě předehřáté na 175 °C přibližně 20 minut. Z vychladlého korpusu odstraníme pečící papír a povrch korpusu jemně očistíme.
    3. Poleva: ingredience spolu důkladně promícháme, dokud nevznikne hladká a jednolitá citrónová poleva.

      Další recepty najdete u nás na webu v sekci RECEPTY.

 

 

 

 

zdroj/foto: LIANA