Kuskus s restovaným fenyklem a LUNTER Tofu na pánev

Kuskus s restovaným fenyklem a LUNTER Tofu na pánev

 

Ingredience:
LUNTER Tofu na pánev Toscana
110 g kuskusu
1 fenykl
3 žampiony
zeleninový vývar
bazalkové pesto
bazalka
olivový olej
sůl a pepř

Postup:
Kuskus nasypeme do mísy, mírně osolíme, přidáme lžíci oleje a vše promícháme. Následně ho zalijeme přibližně dvojnásobným množstvím horkého zeleninového vývaru (na 1 hrnek kuskusu použijeme 2 hrnky vývaru), přikryjeme pokličkou nebo alobalem a necháme cca 15 minut odstát. Mezitím nakrájíme na větší kousky fenykl a žampiony. Tofu nakrájíme podle preferencí na plátky nebo kostičky a vše společně orestujeme na olivovém oleji. Kuskus a orestovanou směs promícháme, přidáme bazalkové pesto, dochutíme solí a pepřem a na závěr ozdobíme čerstvou bazalkou.

 

 

Ingredience: