Nudle s hovězím masem a zeleninou
INGREDIENCE
- Hovězí zadní maso bez kosti 500 g
- Česnek 4 stroužky
- Olivový olej extra panenský 2 lžíce
- Mlýnek chilli 1 špetka
- Sójová omáčka 5 lžic
- Med lesní český 0.5 lžíce
- Červené zelí
- Mrkev
- Ploché rýžové nudle 1 balení
- Mlýnek mořská sůl
- Mlýnek pepř čtyř barev
K servírování - Jarní cibulka
- Arašídy loupané pražené nesolené
POSTUP
- Nudle uvařte podle návodu, sceďte a dejte stranou.
- Hovězí maso nakrájejte na tenké nudličky, dejte do mísy, smíchejte s prolisovaným česnekem a olivovým olejem.
- Poté osolte, opepřete a nechte chvíli marinovat.
- Rozpalte pánev, vložte na ni připravené maso a opékejte, dokud se maso nezatáhne ze všech stran.
- Přidejte k němu na proužky nakrájené červené zelí, nahrubou nastrouhanou mrkev a restujte asi dalších 5 minut.
- Přidejte uvařené nudle, sójovou omáčku, med, chilli a pořádně promíchejte.
- Podávejte posypané jarní cibulkou nakrájenou na kolečka a arašídy.
zdroj: https://www.gustoacademy.cz/recepty/detail/nudle-s-hovezim-masem-a-zeleninou
Ingredience:
česnek hovězí zadní med mrkev paprika chilli sojóvá omáčka zelí červené