Kefty z kuřecího mletého masa

Kefty z kuřecího mletého masa

Příprava: 45 minut Počet porcí: 4

Ingredience:
500 g Kuřecího steaku bez kůže mletého od Drůbežářského závodu Klatovy
3 cibule
Sůl
1 lžíce koření čubrica
1 – 2 lžičky drceného pepře
2 lžíce nadrobno nasekané petrželky
Olej


Postup:

1/ V míse smíchejte kuřecí mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vše důkladně promíchejte, osolte, opepřete a přidejte čubricu.

2/ Rozpalte gril. Ze směsi udělejte nejdříve kuličku, kterou následně vytvarujte v malou placičku. Potřete olejem a dejte na gril.

3/ Hotové kefty podávejte s grilovanou zeleninou nebo se salátem.

Tip: Použijte koření čubrica i na oblíbenou grilovanou zeleninu

 

 

Ingredience: