Salát s kuřecím masem a hruškou
Ingredience
- 2 bio kuřecí prsa
- 4 bio hrušky
- hrst bio špenátových listů
- menší bio cibule
- hoblinky bio parmezánu
- bio ořechový olej
- tři lžíce bio olivového oleje
- tři lžíce bio balzamikového octa
- sůl, bio pepř
POSTUP
Balzamikový ocet a oloupanou, najemno nakrájenou cibuli smíchejte v míse. Přidejte oba oleje a dochuťte solí a pepřem. Kuřecí prsa omyjte, osolte, opepřete, nakrájejte na nudličky a dozlatova osmahněte na pánvi. Hrušky rozpulte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky. Oprané špenátové listy smíchejte s hotovým masem, sýrem, hruškami a přelijte dresinkem z oleje, octa a cibule. Salát rovnoměrně rozdělte na čtyři talíře a jednotlivé porce posypte opraženými mandlemi.
Tip na závěr:
Hledáte ještě více inspirativních tipů k vaření? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Na stránkách myjsmebio.cz najdete až 50 originálních receptů z hovězího masa, které vznikly ve spolupráci s kuchařem Hugo Hromasem. Konečně se tak přesvědčíte o tom, že není třeba vysokých škol na to, abyste si třeba i z těch méně tradičních vykouzlili v pohodlí domova doslova mistrovské dílo!