Salát s kuřecím masem a hruškou

Salát s kuřecím masem a hruškou

Ingredience

  • 2 bio kuřecí prsa
  • 4 bio hrušky
  • hrst bio špenátových listů
  • menší bio cibule
  • hoblinky bio parmezánu
  • bio ořechový olej
  • tři lžíce bio olivového oleje
  • tři lžíce bio balzamikového octa
  • sůl, bio pepř

    POSTUP

Balzamikový ocet a oloupanou, najemno nakrájenou cibuli smíchejte v míse. Přidejte oba oleje a dochuťte solí a pepřem. Kuřecí prsa omyjte, osolte, opepřete, nakrájejte na nudličky a dozlatova osmahněte na pánvi. Hrušky rozpulte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky. Oprané špenátové listy smíchejte s hotovým masem, sýrem, hruškami a přelijte dresinkem z oleje, octa a cibule. Salát rovnoměrně rozdělte na čtyři talíře a jednotlivé porce posypte opraženými mandlemi.

 

 

 

Tip na závěr:
Hledáte ještě více inspirativních tipů k vaření? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Na stránkách myjsmebio.cz najdete až 50 originálních receptů z hovězího masa, které vznikly ve spolupráci s kuchařem Hugo Hromasem. Konečně se tak přesvědčíte o tom, že není třeba vysokých škol na to, abyste si třeba i z těch méně tradičních vykouzlili v pohodlí domova doslova mistrovské dílo!