Tagliatelle s olivami
Na těstoviny potřebujete:
1 balení čerstvých tagliatelle
½ bílé cibule
1 lžíce bazalkového nebo petrželového pesta
1 vanička zelených oliv naložených v chilli
10 sušených rajčat
1 stroužek česneku
200 ml Extra kečupu Otma Gurmán Jemný
strouhaný sýr dle chuti – gouda, cheddar, parmazán
1 lžíce olivového oleje na smažení
sůl a pepř
Postup:
Uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě. Nakrájejte najemno cibulku. Sušená rajčata a olivy si připravte na půlky (můžete si nechat celé na ozdobu), česnek na plátky. Na olivovém oleji osmahněte cibuli, přidejte rajčata, česnek, olivy a asi po 2 minutách zalijte Extra kečupem Otma Gurmán Jemný. Pak přidejte lžíci pesta a nechejte minutu probublat. V pánvi nebo hrnci smíchejte směs s těstovinami. Následně dochuťte kořením. Na talíři můžete ozdobit jídlo sýrem nebo celými olivami.