Obalované cibulové kroužky

Obalované cibulové kroužky

Cibulové kroužky obalené v proteinové omeletě jsou zdravější alternativou smažené přílohy, známé hlavně z fastfoodů. Odlehčená verze kroužků bude skvělou volbou k večernímu posezení s přáteli, jako občerstvení na oslavy nebo když vás prostě dohoní mlsná. Vyberte si k nim jakýkoliv nízkosacharidový dresink, kterým tuto fantastickou pochoutku dokonale doplníte.

Ingredience

 

Postup

Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka silná přibližně 1 cm a jednotlivé vrstvy od sebe oddělte. Na 1 minutu kolečka ponořte do horké vody a nechte odkapat nebo osušte papírovou utěrkou. Do misky si mezitím připravte směs na omeletu a po troškách přilévejte vodu. Těsto by nemělo být příliš řídké, ale ani tuhé. Nezapomeňte těsto osolit a opepřit. Po osušení cibulové kroužky namočte do těsta a položte na rozpálenou pánev lehce potřenou řepkovým olejem. Opečte z obou stran do zlatova. Cibulové kroužky podávejte s nakrájenou okurkou, paprikou a nízkokalorickým dresinkem dle výběru.

 

 

 

 

Ingredience: