Grilovaný špíz z kuřecích prsíček, jater a slaniny marinovaný v klasickém balzamikovém krému s ledov

Potřebujeme:
-400 g kuřecí prsních řízků
-300 g kuřecích jater
-150 g anglické slaniny
-5 lžic klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
-5 lžic plnotučné hořčice
-2 vrchovaté lžíce dijonské hořčice
-50 ml olivového oleje
-2 lžíce medu
-1 stroužek česneku
-sůl
-1 ledový salát
-5 plátků toastového chleba
Postup:
Kuřecí játra očistíme, kuřecí prsní řízky nakrájíme na kostky cca 2 cm veliké a vše naložíme do balzamikového krému s olejem a solí. Slaninu nakrájíme na plátky. Marinované maso a slaninu napícháme na předem namočené bambusové špejle. Grilujeme ze všech stran na rozpáleném grilu asi 15minut.
Ingredience: